Fotbollsträning

  2012-05-31 / 17:53:41 / Fotboll / 0 KOMMENTARER
Fotbollsträning om någon timme då, ska bara tvinga min syrra att laga mat först, MOHAHA!
Entreno fútbol strax, men måste äta innan, men varken min syrra eller jag orkar göra mat, eller jo NU KANSKE DET BLIR PANKAKOR? Mohaha, om vi får tag på farmor vill säga..

Hejsvejs,
Johanna

PS. Orkar inte med ett superinlägg, ont i huvudet och trött som fanken, så ni får nöja er med detta idag!DS

BTW!
Blev ner sprutad med grädde av någon jävla kille i skolan idag.. Gick runt och luktade gammal grädde sen, inte gott alltså.

3 VECKOR!

  2012-05-30 / 18:09:20 / Mobilinlägg / 0 KOMMENTARER

TANDSTÄLLNING OM 3 VECKOR YEEEEEEESSSSSSS!!!!!!


Något ni inte visste!

  2012-05-30 / 17:06:54 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Tja, sitter och har tråkigt, så skriver lite berättelser, det visste ni inte om mig va?
Jao, jag satsar på att bli författare när jag blir äldre, så sitter och skriver lite, har även en svenska skitsak, ska skriva klart en hel jävla berättelse på typ 4 veckor, good luck säger jag bara.

Vill ni ha en försmak av den? Isåfall så är detta prologen:
Hennes långa svarta hår var ovanligt blankt och hon utstrålade en skönhet som ingen kunde mäta sig med. Hon var lång och slank och hennes hy var vitare än snö. Hennes bärnstens gula ögon hade en färg ingen annan hade, ingen normal person i alla fall, men hon var inte ens i närheten av normal. Hennes läppar var fylliga och hade en läskig färg som påminde om blod. Hon såg ung och vacker ut, men ingen visste hur gammal hon egentligen var. Under ögonen fanns en nyans av mörkt, ett resultat av sömnlösa nätter.

Han vet direkt vad det är som står framför honom, även är han inte rädd. Han är tränad för detta, så varför dödar han inte bara det? Han kollar på hennes blanka svarta hår och fylliga läppar, hjärtat klappar hårdare i bröstkorgen. Allt hans fader sagt till honom försvinner och han gör det som man absolut inte får göra som jägare, han sänker vapnet.

Kommentera gärna vad jag ska ändra & ge kritik, även om den är bra, vill veta allt förstår ni!
Hejsvejs,
Johanna

Galileo

  2012-05-30 / 15:18:51 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Någon här som hört den gamla låten Dynamite - Tai Cruz?
Bara jag som tänkt på att i refrängen låter det som om dom säger: 


Liksom, wtf? Haha, låter lite mysko om jag ska vara ärlig.. Jaja, jo, tack vare min kompis Maja hittade jag denna bra låt: http://www.youtube.com/watch?v=OcGqjZyqKBc
Ryser på första meningen, dog när jag hörde hur han sjöng! & NEJ han är inte bög.
Thihi, han är 98:a också, tror ni han svarar på fanmejl? Isåfall ska jag bannemej skicka ett..

Igår spelade jag fotboll, vann med 6-0 mot Lagan, de hade en tjej som (JAG LOVAR) var max 1 meter & nej ingen dvärg såg de ut som iaf.. Haha, spelade mittback som vanligt, till och med min mittback kompis fick göra mål! Fett stolta över hur vi spelade, rullade bollen och allt (för er som inte vet: inte sköt iväg bollen så fort vi fick den, utan höll i den).

Fick även veta mitt matteprov idag (gjorde det igår), fick 13/2 av 30.. Kände mig skillad, 12 var godkänt så är nöjd ändå eller nej, jag är inte nöjd såvida jag inte får bra, men hade faktiskt bara typ 3 eller 4 fel, så fattar inte hur hon räknar, kärring.. Så elak, gav mig 6 av 27 på fysikprovet, kommer aldrig glömma det. Jag hade fler rätt sen när jag själv rättade, kärring like I said.

Nu ska jag gå & slappa or something, min ända lediga dag idag så får ju passa på!
Hejsvejs,
Johanna

Engelska

  2012-05-29 / 08:48:21 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Tjenare, sitter här på engelskan tillsammans med min kompis Emma och lyssnar på Eurovision låtar, FUN!
Sorry för att jag inte uppdaterade något igår, orkade faktiskt inte, satt och spelade spel på min mobil hela dagen, även om jag skulle ha pluggat matte och engelska. Har matteprov idag och engelskaprov imorgon, kommer ju klara mig galant..
Hatar min lärare också, nämnde jag det?

Hejsvejs,
Johanna

Btw

  2012-05-27 / 21:02:36 / Smått och gott / 1 KOMMENTARER

Måste nog göra ett "By the way"-inlägg då jag missade så mycket för 5 minuter sen typ xD
T.ex berättade jag inte att jag gjorde mål igår i fotbollen? Nej, tänkte väl inte det! Gjorde ett touchmål, inte mycket förtjänst, skulle ha gått in utan min touch, men jaja, om vi ska göra massa mål får väl ändå jag göra ett? För hon som "passade" in bollen mot mig (ja, den var nog till mig, men den var lite för hård så den kom in i mål istället) hade redan gjort typ 3 mål, så då kunde väl jag göra ett tycker jag? 5-1 blev det iaf!

Sedan berättade jag kanske inte att jag är helt fast för Turkiets låt i Eurovision? & Tysklands sångare var ju bara för snygg! Hans ögon, dog HAHAH! Även fast för Zaleilah som även var med i Eurovision, kommer tyvärr inte ihåg land, men den är sjukt bra! Kan den utantill nu ju, MOAHAHHA!

Även skaffat lite kompisar genom mitt "krigaspel", en från göteborg & en från stockholm, kul med olika dialekter, alla har ju olika ord för allt xD

Så som ni ser har jag haft fullt upp hela helgen, haha, hoppas ni också haft lite liv och inte bara suttit och stirrat på min blogg och längtat efter uppdatering. Om ni har det så gör ju inte det något! Ni får gärna sitta och stirra på min blogg, men res dig gärna upp någon gång så att du inte blir helt förstelnad! Mina läsare ska ju kunna läsa och kommentera också tycker jag?
Hejsvejs,
Johanna


Tråkar..

  2012-05-27 / 20:48:03 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Haha, känner mig skyldig att skriva ett till inlägg eftersom jag varit så borta denna helg.
Ja, haha, idag har jag, lyssna här nu och häpna, gjort detta:
1. Läst ut min bok, Gömda by Liza Mörklund
2. Tvättat BÅDE bil & båt
3. Kört moppe & åkt moppe
4. Solat, man måste ju jobba på brännan!
5. Firat farmor på mors dag (mamma jobbar alltid på morsdag, så hon fick nöja sig med ett fb inlägg)

TÄNK, hann med så mycket på denna korta dag! Sedan kan ni nog trycka in fikat mellan 2:an och kört moppe tycker jag.

Detta hittade jag på fb, SANT OR WHAT?!!!!


Hejsvejs,
Johanna

Bildeeer

  2012-05-27 / 19:54:34 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Finfina bilder som jag tog med min fina iphone, kom ihåg, jävligt stolt över detta alltså, att JAG kan ta kort! tänka sig?

image description


Sötaste hunden Selma, en riktig sötnos!

Fler bilder ville tydligen inte laddas upp.. Vårat internet suttar sönder, so sry for no more photos!
Hejsvejs,
Johanna

Dålig uppdatering..

  2012-05-27 / 16:25:04 / Mobilinlägg / 0 KOMMENTARER

Som ni själva har sett har det varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen denna helg & detta är helt och hållet mitt fel! Har varit ute hos min farmor och farfar, solat, spelat match, åkt moppe och allt sånt gosigt! Men nu är det så att det inte finns någon internet här ute i ingenstans, så har inte blivit några inlägg, men lyfte min röv och gick och hittade teckning! Så här är ett inlägg, en liten bild från när jag va ute med moppen kommer också, sjukt fin!

Hejsvejs,
Johanna

PS. för alla som inte såg så vann LOREEN eurovision, så då kmr den alltså hållas här i Sverige år 2013!


Cykelns historia.. FUN..

  2012-05-25 / 08:51:50 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Jättekul att forska om cykelns historia måste jag säga..
Sitter här på tekniken och forskar om cykelns histora, FUN! not, får veta mer än vad jag vill veta om cyklens histora, för allvarligt talat bryr jag mig inte ett skit, men tar min lärare hänsyn till det? nej, nej det gör han inte. Jag måste tydligen lära mig detta, även om jag aldrig kommer sitta och tänka på det när jag ska köpa en cykel -.-

MEN MÅSTE STICKA,
Hejsvejs
Johanna

NO LÄRARE!

  2012-05-24 / 09:25:05 / Mobilinlägg / 1 KOMMENTARER

INGEN LÄRARE, OTROOOLIGT! Haha, våran bildlärare tror vi är så snälla och inte gör något, så dom lämnade oss här ensamma, dom ska bara veta vad vi gör.. HAHAH!

Hejsvejs, ska gå & faktiskt förvånans värt nog jobba på min bild haha,
Johanna


Tjatja

  2012-05-23 / 22:05:34 / Mobilinlägg / 0 KOMMENTARER
Tjatja bloggerz and besökare!
Sitter och skrattar åt "Random vätska, drick den" i låten "Drick den" by Mange Makers, till mitt försvar att jag lyssnar på den är för att den är på "top list" on spotify. Kom nyss hem, eller nyss och nyss, för en timme sen or something, iaf, kom hem från min kompis stall för en timme sen då. Fett kul var det! Är lite stolt att jag fick honom i form, fast tyvärr inte att galoppera (nej, jag är inte dålig, hans ägare, min kompis, fick honom inte att galoppera korrekt förrens 5 månader efter de köpt honom & hon tävlar i lokalatävlingar inom dressyr, alltså är hon inte dålig!), men 3 hela galoppsteg blev det, stolt!

Bilden jag tänkte ladda upp funkade inte, så utan bild får det bli, tråk.
Hejsvejs,
Johanna

MAAAT!

  2012-05-23 / 15:09:31 / Mobilinlägg / 0 KOMMENTARER

I WANT FOOOOD! Håller på att dö av starvation & min syrra vägrar komma hem så vi kan göra mat, bajs på henne. Sitter & spelar tempel run, nästan, håller på att svälta ihjäl sp kan nt fokusera mig på det..
Ska snart till ett annat stall och va med min andra kompis (Hanna) & hennes häst Eros, kärleksguden själv alltså, riktig snygging!

Ska nog återgå till att spela tempel run,
Hejsvejs,
Johanna


Förlåt

  2012-05-23 / 13:04:34 / Smått och gott / 1 KOMMENTARER
FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!
Förlåt för att jag bara skrev ett enda fjuttigt inlägg igår. Hade faktiskt inte tid, massa läxor & sedan fotbollsträning. Fotbollsträningen gick bra, grymma skott jag fick till måste jag erkänna, dock inte min fotbollsdag igår, har ont i mitt knä, så inte så kul :/ & nej det är inte för att jag växer, vet inte vad det är för, pappa tror att jag har tränat för mycket & spelat, men inte tänker jag sluta direkt, haha, får väl kämpa på helt enkelt. Sitter just nu & mäter min reaktion, MOAHAH, 0.14 sekunder! Vem är gryyyym?

Haha, men sak väl gå och hjälpa mina andra kompisar att mäta sin reaktion, haha.
Hejsvejs,
Johanna

Håltimme, say whaaat?

  2012-05-22 / 11:00:39 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
HÅLTIMME! YEAAAAAH!
Håltimme, på fullt allvar! Okej har alltid 3 håltimmar på tisdagar, men, shit the samee, fett grymt ändå liksom. Sitter i ett grupprum tillsammans med Sandra & min kompis Moa, båda sitter & läser medan ja.. jag sitter här helt enkelt. Haha, sitter och garvar åt:
http://www.youtube.com/watch?v=iuR-BoiHcEE
om länken inte funkar kan ni söka på "Harvard Baseboll team cover "call me maybe", bästa dansen, kan den utantill, känner mig gryyyym.

Sitter dessutom och snackar med min kompis från Australien, var där i vintras och firade jul & nyår, helt fantastisk upplevelse alltså! Träffade min morfar som jag inte sett på länge & självklart koalor och kängurur! Bjuder på en bild med.


Inte omredigerad då sidan jag använder inte funkar i skolan, blä på det, men jaja..

Hejsvejs,
Johanna

Död på allvar nu alltså

  2012-05-21 / 22:34:58 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Hejdå, död nu alltså, dör av lycka, kommer antagligen återuppstå imon.


Do I need to say more?

Hemkommen!

  2012-05-21 / 20:34:02 / Mobilinlägg / 1 KOMMENTARER

Hejsan, precis hemkommen från stallet, hjälpt my friend Sandra med hennes häst Bello & ridit lite också, gruppen jag red i SÖG! Rent ut sagt..

Men ska duscha och käka lite nu,
Hejsvejs,
Johanna

Finfin bild på mig med!


TEKNIK!

  2012-05-21 / 10:22:47 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Jaha, nu sitter man här på tekniken & snackar om hörslen, WOHO!
Yes, som sagt, har lektion med Pär & snackar om trafik, hörslen & synen, fan vad kul måste jag söga! Många lyssnar ju på honom också, bara en eftersom Pär står bakom honom, haha, alla andra sitter vid datorn, HAH. ÅH GUD HANS RÖST ALLTSÅ, så himla jobbig & ful är han också, sry Pär, men välkommen till den bittra sanningen!

Nu måste jag gå och promenera och hitta trafikfaror utanför, KUL!
Hejsvejs,
Johanna

Scoooreee!

  2012-05-20 / 22:06:57 / Fotboll / 0 KOMMENTARER
SCOOORE!
Tjenixen, som ni kanske vet spelade jag precis match, gick sådär, 2-2. Fast pappa tycker det var en av mina bästa matcher, så jag är nöjd. Höll även på att göra mål, woho! Fast målvakten tog bollen precis på mållinjen, så inget mål här inte, buhu :/ Vi var helt klart värda 3-2 åtminstonde, men nej, bollen ville inte in helt enkelt -.-
Ska snart dra mig till sängs, skola imorgon, BLÄÄÄÄ!

Hejsvejs,
Johanna



En finfin bild på mitt eget lag, inte dem jag spelade med idag. Yeah, vi är bäst!

Svårt?!

  2012-05-20 / 13:59:04 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Hur svårt kan det vara att stava rätt på ett efternamn?!
Varje gång någon ska stava mitt efternamn även om jag har sagt till att jag stavas med f så ska alla envisas med att stava med v, vad har dom för problem?! Alla cuper och allt möjligt ska dem alltid stava Gustafsson med v istället för f. Varför? Därför dem inte lyssnar -.- Nu har dem ännu en gång stavat fel på efternamnet på våran hemsida dessutom, så nu tror alla jag stavas med v. Visst kanske no big deal, men det blir rätt irriterande efter några gånger, för man har sagt till dem minst 1000 gånger.

Iaf.. Blir ingen stuga eller moppe idag, blir match med 97/96:orna istället. Behövde lite folk och ja, jag ställer ju genast upp! Dock är matchen sen, vid halv 7 börjar den, blir ju kul tycker jag.
Fast ville gärna träffa min farmor och farfar med som bor ute i stugan, men ibland får man ju inte allt helt enkelt.. Ska nog va lite med Lovisa tills dess, MOHAHA.

Hejsvejs,
Johanna
Ni får en fin bild på mig & lovisa också, gammal bild från förra året, men jaja.

Guten Morgen!

  2012-05-20 / 12:00:29 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Guten Morgen my friends!
Kolla vad språkkulturisk jag har blivit? Får in både tyska & engelska i en "mening"! Iaf, godmorgon mina vänner, sitter här och är hur besviken som helst. Skulle ha spelat match mot Lagan idag, men NEJ, de ställde in bara för att alla i laget hade magsjukan, vad är det här för sätt?! Jag som vart så taggad..
Aja sitter o lyssnar på The a team by Ed Sheeran & väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka ut till stugan. Ligger typ 20 minuter härifrån, so what? Ska nog köra lite moppe med om vi tar med den, thihi.

Hejsvejs,
Johanna

OMG DÖD!

  2012-05-19 / 23:12:08 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
OMG, ligger o krälar på golvet av glädje!


Okej, kanske ingen som fattar vad det är jag är så glad över. Men som ni kanske vet så absolut avgudar jag Clara & sen när jag såg att hon svarade mig dog jag nästan av lycka! Även om det var om en liten sak, så är detta ändå stort för mig.. & snälla mobba inte vad jag skrev till henne heller är ni snälla? ;)

Hejsvejs, nu ska jag gå och dö av lycka ha de så bra,
Johanna

Glass = Love (L)

  2012-05-19 / 20:45:44 / Smått och gott / 1 KOMMENTARER
Hejsan!
Sitter här i min ensamhet & glufsar i mig glass, yes it is mintglass med choklad bitar. 

& snälla mobba inte bilden, jag ser galen ut, indeed. & snälla se inte så snopna ut! Ja, jag har glasögon, erkänn snyggt? HAHA, ser ut som världens nörd med dom på, men jaja, osminkad med för den delen!

HITTAT VÄRLDENS BÄSTA LÅT/ARTIST!
Haha, kanske inte alla som tycker om honom, men iaf, Conor Maynard - Can't Say No REKOMENDERAS STARKT! Sitter och nördar den, otroligt good alltså! Haha blir nog inget videoinlägg idag tyvärr då jag inte hittar någon bra sida som jag kan ladda ner ifrån, förslag på någon? Kommentera in that case.

Bilden bjuder jag på.
Hejsvejs,
Johanna

Läsare?

  2012-05-19 / 17:04:32 / Smått och gott / 1 KOMMENTARER
Tjenixen!
Kollade nyss min statistik eller hur det stavas & såg att jag hade 12 besökare på första dagen, thihi, enormt glad or what? Haha, fast sen har det sjunkit en aning.. Haha, igår hade 7 besökare & än sålänge idag har jag haft 5. TACK MINA 7/5 UNIKA BESÖKARE! Haha, tack för att ni läser! Tårögd här ju. Haha, även om jag har en liten aning om vilka det är, så tack ändå xD
Ville väl mest säga de, har inget att göra så, ja, är sjukt törstig, men orkar inte hämta vatten and shit. Hade även tänkt att göra ett videoinlägg lite senare, om jag orkar & hinner & blir nöjd. HAH, får se hur det blir.

Hejsvejs,
Johanna

Skiiit..

  2012-05-19 / 12:00:20 / Mobilinlägg / 1 KOMMENTARER

Tjenare mina underbara läsare!
Kom nyss på att jag kan sätta upp mitt hår i en tofs WOHO! Jag har hela tiden haft för kort, detta måste betyda att jag måste klippa mig :o
Iaf, godmorgon! Förlåt för dålig update igår, haha, glömmer redan bort att blogga xD
Mobba snälla inte bilden av mig & ja, mitt hår är blött.

Hejsvejs,
Johanna

& ja, det där är Orlando Bloom.


Fredagsmys!

  2012-05-18 / 20:17:50 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Fredagsmys med modern.
Ja, som rubriken lyder, fredagsmys med min älskade mamma. Haha, inte för att vi gör sådär jättemycket tillsammans, båda sitter på varsin dator, sociala or what?
Jo, vet inte riktigt vad jag ska skriva, men shit the same tycker jag!
Sitter & nördar ett spel, vet inte riktigt vad det heter, men något ägghuvud försöker ta kål på mig tydligen. Attackerar båda mina borgar, kommer krossa dem såklart, HAHA, ska bli kul att se. Om det blir tvärtom kommer jag nog inte att vara på särskilt stort blogghumör.
Ha så kul fredagsmys medan jag myser med min dator.

Hejsvejs,

Johanna

Friends house!

  2012-05-18 / 13:49:19 / Smått och gott / 0 KOMMENTARER
Tjenare bloggen, HAHA, gud vad fult, "tjenare bloggen", haha..
Iaf, blev inte att städa rummet eller hjälpa till med altanen, stack till Lovisa istället, MOHAHA, känn på den mamma! Haha, iaf, vi sitter och lyssnar på Starships by Nicki Minaj och snackar med våran buddy Johan på skype, kulkul! Det regnar inte idag, som det gjorde igår, utan det är rätt fint väder faktiskt, TÄNKA SIG! Vi ska väl ut och ja, göra något lite senare.
Vi försökte oss på ett videoinlägg, haha, gick sådär, tror inte det är min starka sida direkt. Haha, men det kommer väl någon så småningom.

Hejsvejs
Johanna

Godmorgon!

  2012-05-18 / 12:11:43 / Mobilinlägg / 1 KOMMENTARER

Godmorgon girlz and gubbz!
Tyvärr blir de ett mobilinlägg då min moder & fader tycker att jag sitter för mycket vid datorn, kan hålla med om det..
Iaf, nästan precis stigit upp & sitter nu i mitt rum tillsammans med min katt, jättekul! Idag måste jag städa mitt rum. VARFÖR? okej jo jag vet nog varför, men åh, jag vill inte! & hjälpa pappa med altanen, vi ska bygga ny, en fin bild på det kommer nog senare om ni vill ha? ;)

Hejsvejs!
Johanna


Hemma, yeah

  2012-05-17 / 20:58:59 / Mobilinlägg / 2 KOMMENTARER
Hejsan folket! Mitt tredje inlägg, grym or what?!
Kom nästan precis hem från Lovisa, filmen blev tyvärr inte "The Dictator" då den hade för dålig kvalité, utan det blev "Letters to Juliett" instead. Denna film rekomenderad om du inte sett den. Är nu helt mätt av all chips & dipp & godis vi har proppat i oss.
Okej, jag måste nog erkänna en sak, mina två största bloggidoler är Clara Henry & William Spetz (även kallad "Lillabloggen" på youtube, bloggar inte länge), den ända bloggen jag följer & så otroligt roliga! Min humor helt klart, men jag vill inte bli någon jäkla WB Clara eller William, så let's get that out of the way, right away? Detta är ju inte direkt deras blogg, haha, så ville bara att ni skulle veta att jag inte försöker härma dem eller något sådant. Utan detta är jag helt enkelt. För jag vet ungefär vad ni tänker;
"Ånej, ännu en idiot som försöker vara Clara eller William, driva en humorblogg, kommer ju aldrig bli något"
så, nej så är det inte. Kan nog hålla med om att jag aldrig kommer bli något, men ja inte resten. Kommer antagligen inte publicera några videoinlägg då jag inte vet om denna skit datorn ens kan filma?
Iaf.. Har upptäck att jag börjar säga "Yeah buddy" fett mycket, otroligt weird enligt me?

Aja, Hejsvejs!
Johanna

Godis, chips & MOVIE!

  2012-05-17 / 17:47:04 / Mobilinlägg / 1 KOMMENTARER

Tjenare, andra inlägget då, stolt! Haha, iaf, hade tänkt att tjocka mig med lite godis, chips & dipp & sedan såklart en film med! Helt forever alone är man ju inte heller, here with my friend lovisa.

Aja, filmen blir nog "The Dictator", verkar rätt bra eller vad tycker ni? Hah, säkert ingen som kollar men ändå xD

Hejsvejs sålänge!
Johanna, mobile


Ny blogg, tjenare?

  2012-05-17 / 15:31:28 / Smått och gott / 1 KOMMENTARER
Tjenare & välkommen till min blogg, eller något?
Denna bloggen kommer nog mest handla om mitt liv & mina åsikter, lite humor och sådant. Tyvärr inget mode då jag själv inte direkt är något modefreak. Jag är en blandning mellan svensk & amerikan, 50/50 liksom. Jag har en rätt så stark småländsk dialekt enligt många, haha..
Jag har typ precis (ja för ett år sedan då..) börjat högstadiet, woho! 7:an liksom. Ja, snart är det slut & då börjar jag 8:an, taggad or what? Min klass är rätt stökig, men rätt bäst ändå. Alla lärare på skolan hatar mig, inte vet jag varför, bara min mentor som gillar mig antagligen. På fritiden spelar jag fotboll i världens bästa fotbollslag enligt mig själv & sedan rider jag också. Jag gillar inte riktigt att ta kort eller så, suger på de, så ja, inget fotandes här heller, kanske lite. Jag älskar att sitta vid datorn, världens datorfreak, sedan är det rätt kul att vara med kompisar. Skolan är inget kul, bara vissa lektioner. Jag är inte heller någon partytjej, visst går väl på lite discon då och då, men inte varje helg.
Jani, det var det mesta om mig, mer lär ni väl ta reda på.

Hejsvejs sålänge!
Johanna

PS
Om ni undrar varför namnet är som det är, var det för att alla namn jag ville ha var upptagna, så de blev simplejohanna.